fbpx

 
 
Scrie un comentariu

invazie gandaci 1

Locatarii unui bloc de pe strada Tineretului semnalează invazia de goange din spațiul locativ, totul ar fi pornit de la un apartament abandonat intrat în posesia unei agenții imobiliare.

Este vorba despre blocul situat în imediata apropiere a celui social de la Electroceramica.

Ne invadează goangele, suntem pe strada Tineretului bloc IMC, nr.30, s-a chemat o firmă de dezinsecție dar nu se poate face operațiunea din cauza unui apartament închis, de acolo a și pornit toată nenorocirea. Proprietara a plecat lăsându-l în administrarea unei agenții imobiliare, doamna de acolo a fost în concediu, s-a întors și a promis că vine cu cheia să deschidă apartamentul să se facă o dezinsecție completă însă nu a mai venit!

 

Suntem persoane cu probleme grave de sănătate aici, facem apel către autorități să ne ajute în rezolvarea situației” spune o locatară.

 

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.   

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate