fbpx

 
 
Scrie un comentariu

foto infoaries 1

Turdenii fac apel către autorități pentru a planta mai mulți copaci și pentru a mări spațiul verde existent în oraș. 

Aceștia înțeleg necesitatea lucrărilor de modernizare aflate în plină desfășurare, dar trag un semnal de alarmă în privința spațiilor verzi care dispar pe zi ce trece.

Primăria Turda, plantati, va rog, COPACI! Nu doar petece de gazon și tufe de boscheti! În centru, pe Libertății, tot molozul și bordurile vechi, au fost depozitate pe gazonul pus de dvs. nu de mult timp! Tot spațiul verde e distrus! Chiar nu e nimeni in primăria Turda, care sa supravegheze lucrările ce se fac? Ca nu e doar primarul în toată primăria! Nu exista o persoană responsabilă in primarie , cu spatiile verzi din Turda? Pentru ca de tăiat se taie tot ce se apuca, dar de plantat în loc, NIMIC! Oare asa greu este să punem mai multa baza pe spațiile verzi, existente, ca de altele de anvergură, la turda, nu poate fi vorba?!” transmite Claudia.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.  

Sursăm foto/ infoaries.ro

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate