fbpx

 
 
Scrie un comentariu

salinelor

Turdenii care locuiesc pe strada Salinelor au început să aducă mulțumiri administrației locale după finalizarea arterei de circulație în întregime, după mulți ani în care strada era plină de gropi, chiar cratere în asfalt, acum arată cu totul altfel.

Salut oameni faini!

Mă cunoașteți de prea mult timp și știți foarte bine că nu fac politică de nici un fel, deoarece nu mă pricep… însă vă reamintesc tuturor că în luna februarie 2016, am postat situația jalnică și sub orice critică în care se afla strada Salinelor, stradă pe care locuiesc de 46 de ani. Iată că a venit astăzi ziua mulțumirii, ziua în care pot să spun „da se poate“ și să mulțumesc totodată primăriei Turda, și tuturor celor care au pus umărul la finalizarea acestui proiect, de la mic la mare: FELICITĂRI!!!” transmite pe pagina de Facebook, Dinu Petrache .

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

Citește și cum era strada: https://turdanews.net/articole/39707-stirea-cititorului-strada-salinelor-intotdeauna-a-fost-un-dezastru-de-nedescris.html

 

 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate