fbpx

 
 
Scrie un comentariu

piata micro3

Recent poliția locală Turda a întreprins o acțiune de verificare în piețele agroalimentare și la agenții economici din orașul nostru.

Poliția Locală a intervenit pentru a vedea dacă sunt respectate normele și regulile stabilite, măsurile de igienă, de distanțare fizică și de protecție individuală în perioada stării de alertă.

În acest context oturdeancă sugerează să nu se mai amplaseze mese personale cu produse pe culoarul central din Piața Micro 3 în vederea respectării distanțării sociale corespunzătoare.

„ Pentru a se putea respecta distanțarea socială în piața din Micro 3 ar trebui să NU se permită comercianților să amplaseze mese personale cu produse pe culoarul central . Este foarte greu de circulat în piață în cursul săptămânii, ce să mai spun sâmbăta nu se poate păstra distanța. Spațiul oferit de administratorii pieței este suficient dacă este folosit corespunzător. Vă rog să luați măsuri în acest sens. Mulțumesc ! ” transmite Daniela.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate