fbpx

 
 
Scrie un comentariu

22 decembrie

Multe șantiere deschide la Turda, la fel de multe și unele nemulțumiri venite din partea cetățenilor afectați de „disconfortul” creat. Dar vorba aceea, dacă vrei omletă, mai întâi sparge ouăle!

O sesizare sosită recentă de la o locuitoare a străzii 22 Decembrie 1989, zonă unde se lucrează la infrastructură, vizează timpul de așteptare prea mare pentru traversarea străzii și pentru a ajunge la un magazin în vederea achiziției de alimente.

„După cum știți strada 22 Decembrie 1989, din zona Dedeman până la restaurant Biți, este închisă circulație. Toate mașinile sunt deviate pe strada Fabricii. Aici intervine o problema: persoanele care au nevoie sa își cumpere ceva de la magazin stau și 20 de minute sa poată trece strada (intersecția străzilor Intrarea Depoului, Moților, Horticulturii și Fabricii). Aceeași problema am remarcat-o și în zona magazinul "Tigru" de pe strada Fabricii.

Îi felicit pe cei din primărie pentru ce au făcut în ultimii ani pentru Turda, dar cei cu competențe în domeniu ar trebui să se autosesizeze și să facă ceva pentru locuitorii din această zonă” trasmite cititoarea noastră. 

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate