fbpx

 
 
1 Comentariu

strada vaii lucru

De două luni se tot ”lucrează” la strada Văii din cartierul Turda Nouă. Se ”lucrează” este un fel de a spune, pentru că realitatea pare să fie cu totul alta, după cum ne-a trimis niște poze un cititor. Poze care au fost realizate ieri, în jurul orei 14.00!

”Am făcut pozele ieri la ora 14.00. Sunt muncitori care ar trebui să lucreze la acea stradă. Dar ei dormeau, fără niciun gând. Unul era în spatele utilajului, iar altul era lângă un gard, la umbră. Pe ăștia nu-i verifică nimeni?! Țin să precizez că strada Văii, Spiru Haret și străzile din jur sunt un dezastru!”, ne-a transmis cititorul nostru.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Adi · 20:31 06.08.2020
    Ceva asemanator de intampla si pe strada Petru Rares, de trei luni nu sunt in stare sa termine o strada de 200 de metri. Se pare ca aceste strazi trebuie terminate in preajma alegerilor deci nici o graba dragi alegatori
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate