fbpx

 
 
Scrie un comentariu

strada Coastei 1

Locuitorii de pe strada Coastei din Turda sunt nemulțumiți de felul în care arată strada, în special în perioadele cu ploi abundente, când e secetă un praf infernal inundă zona.

„De 2 săptămâni circulăm mai rău ca animalele. Au spart toată strada, doar pentru ași face ei corect demersurile în acte. Dar absolut nimic nu se lucrează, sau nu s-a lucrat. În Turda lângă Dacia Service.

CREDEAM CA NE PUN CANALIZAREA SI NE FAC SI NOUĂ STRADA, că eu plătesc impozit și taxe ca și toată lumea. Plătesc impozit pe proprietate. Noi nu facem parte din Turda, respectiv str COASTEI?!?" se întreabă un locuitor al zonei.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate