fbpx

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

stirea medicamente copil

Tatăl unui copil internat aduce acuzații grave Spitalului Municipal Turda, spunând că i s-ar fi administrat copilului său medicamentație expirată, în perioada 22-27 iulie 2020, când a fost internat.

”Băiatul meu de numai un an a fost internat până ieri la spitalul municipal Turda având roșu în gât. Pe parcursul internării i s-a descoperit și rubeolă. Menționez că a fost internat marțea trecută. Și vreau să spun că i s-a administrat medicamentație expirată. Și noi abia azi am aflat când l-am externat. I s-a dat un sirop expirat. Și la întrebarea pusă de soția mea pentru doamna doctor, că toată medicamentația care i s-a administrat la copil a fost expirată, doamna doctor a zis că au fost în curs de expirare. Astea sunt spitalele din România.”, a acuzat Lucian Făgădar, tatăl copilului. 

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate