fbpx

 
 
Scrie un comentariu

WhatsApp Image 2020 07 24 at 18.22.32

Un cititor ne-a semnalat o situație care s-a produs în această după-amiază, în zona parcării de la Lidl, unde o mașină a parcat și din ea s-au dat jos mai multe persoane, care s-au întins confortabil pe spațiul verde și s-au apucat de mâncat, fără nicio problemă. Ba mai mult, au organizat o adevărată petrecere, întrucât au pornit și muzica, fără să se sinchisească de ceilalți cetățeni din zonă.

”Nu mi-a venit să cred când am văzut, în parcarea de la Lidl, pe zona verde dintre Lidl și Biserică, circa 10 persoane care chefuiau și mâncau, fără nicio problemă. Spun chefuiau pentru că au dat drumul și la muzică, dar nimeni nu avea treabă cu ei. Dacă aș face eu așa ceva, cred că imediat ar apare un polițist local care mi-ar întocmi un proces verbal. Nu am nicio treabă cu etnia lor, e vorba de gest!”, ne-a transmis cititorul.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate