fbpx

 
 
1 Comentariu

tup corona

Tot mai mulți turdeni sunt revoltați de modul cum unii concetățeni înțeleg normele de protecție sanitară.Tot mai mulți turdeni sunt revoltați de modul cum unii concetățeni înțeleg normele de protecție sanitară.

Mai exact este vorba despre modul în care aceștia călătoresc fără mască deși există unele prevederi care interzic urcatul în autobuz fără acest mijloc de protecție.


Faceți ceva pentru transportul în comun, sunt mulți care nu poartă mască, deloc sau corespunzător!” este apelul unui turdean.


În replica reprezentanții administrației locale spun că intensifică controalele pe autobuze, poliția locală desfășurând zilnic astfel de activități.


Poliția Locală efectuează zilnic acțiuni de verificare în mijlocele de transport în comun. Totodată, facem permanent apeluri publice în vederea respectării regulilor de protecție și distanțare. Într-adevăr, măsurile nu sunt respectate de toată lumea, dar nimeni nu-i poate veghea pe toți locuitorii orașului 24 din 24. Este și responsabilitatea fiecăruia. Multă sănătate!” transmite municipalitatea turdeană.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    mihai · 16:09 24.07.2020
    Sunt pline autobuzele de pensionari. Nu mai ai loc de ei. Cred ca zece calatorii gratis pe luna ar fi suficiente. Se plimba si cu rost si fara rost,
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate