fbpx

 
 
1 Comentariu

sofer fara masca

Un cititor reclamă faptul că șoferul Societății de Transport Urban Public Turda nu purta mască în timpul serviciului pe ruta Turda Nouă, asta în timp ce călătorii sunt obligați să poarte mască, astfel nu au acces în mijloacele de transport în comun.

 Incidentul a fost semnalat ieri în jurul orei 12,30-13,00.

Șoferul din poză era pe ruta Turda Nouă...Alt șofer fără mască era ieri tocmai în Poiana, în zona rău famată !!!...ambii în intervalul 12.30-13.00” transmite reclamantul.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    marian · 08:05 22.07.2020
    sa te vad pe tine desteptule ca stai 8-10 ore cu masca pe figura....doamneeee ce rea e lumea.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate