fbpx

 
 
Scrie un comentariu

cocosului ploi

Ploile din ultimele zile au continuat să creeze probleme pe strada Cocoșului.

„Str. Cocoșului, azi, 20 iulie. Așa arată o stradă, prioritate zero a Primăriei Turda, acum o lună.” ne-a transmis un cititor care locuiește pe acea stradă.

În urma furtunii de luna trecută (13 iunie), pietrișul din zona străzile Turturelelor și Cocoșului a ajuns până pe strada Ion Corvin blocând astfel circulația. Imediat după acea furtună, reprezentanții Primăriei Turda au declarat că lucrările vor începe în „maxim trei săptămâni”.

Citește și:

Lucrările în zona străzilor Turturelelor – Cocoșului ar urma să înceapă în maxim trei săptămâni

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate