fbpx

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

stirea usa ct

Un cetățean din municipiul Câmpia Turzii, de pe strada Andrei Mureșanu nr. 30 bl.G sc. A, ne sesizează unele fapte antisociale ce se intamplă pe scara care locuieste.

"Așa ceva nu este posibil, nu am mai văzut asemenea comportament la unii locatari, dar si la alte persoane care circulă pe scară.La usa din fața blocului este montat un interfon care face ca accesul in scară sa se facă pe bază de cartelă, dar anumite persoane au umblat la mecanismul de inchidere si acum acesta se cupleaza si decuplează cum vrea el.

In partea cealaltă, la ușa din spatele blocului există de asemenea un mecanism care inchide si deschide ușa, dar aici obiceiul este ca ușa să fie deschisă cu o lovitură de picior...

Ultima ispravă s-a intamplat aseară, când un grup de circa 8 tineri, care nu locuiesc in acest bloc, au stat să se adapostească de ploaie, dar au deschis ușa când au intrat, dar și când au ieșit cu același procedeu... "lovitura de picior"!

Aș vrea să rog pe cei din administrația locală să îi anunțe pe presedinții de asociații să se mai intereseze de aceste probleme, că sunt plătiți din banii oamenilor!!!”, ne-a transmis cititorul din Câmpia Turzii.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate