fbpx

 
 
1 Comentariu

lucrari romana 1

Zilele trecute municipalitatea turdeană anunța faptul că au început lucrările de modernizare pe tronsonul Piața Romană-Libertății-Piața 1 Decembrie 1918.

Această porțiune face parte din coridorul central de mobilitate urbană și este modernizată cu fonduri europene.

Se vor executa: săpături, înlocuire borduri, montare pavaj de granit, asfaltarea carosabilului, construcția pistelor de biciclete, amenajarea spațiilor verzi și crearea benzilor dedicate transportului public.

Au apărut deja și primele nemulțumiri în rândul turdenilor care reclamă faptul că nu au unde să coboare în stația de autobuz din cauza săpăturilor efectuate în zonă.

„Vineri a început marea modernizare în Piața Romană, la prânz au plecat (zi scurtă) și chiar nimănui nu i-a pasat că nu poți urca sau coborî în sau din autobuz fără să te alegi cu o entorsă sau mai rău. RUSINE SĂ VĂ FIE !!! Halal ingineri și halal executanți” transmite reclamantul. 

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Amaratul · 12:33 14.07.2020
    Se lucreaza intens pe santierul din Piata Romana ... in acest ritm va dura cel putin 2 anisori (poate mai mult) pina la terminarea proiectului . La ora mentionata pe fotografie nu era nimeni ...la lucru !
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate