fbpx
Scrie un comentariu

hartii imprastiate 1

Un cititor reclamă mizeria existentă în parcul din Micro 2, semințe aruncate pe jos, hârtii împrăștiate peste tot, lipsa de civilizație și bun simț își spune cuvântul la tot pasul.

În ciuda eforturilor zilnice ale echipelor de salubritate, așa rămâne parcul din Micro 2 de pe strada Liliacului aproape în fiecare seară. 

Propun montarea camerelor de supraveghere în zonă” transmite cititorul TurdaNews. 

 Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

seminte 1

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator