m install
petlinii
nello construct

Știrea Cititorului: „Strada Castanilor din Turda este un dezastru!”

floris

Un turdean trage un semnal de alarmă cu privire la lucrările executate pe strada Castanilor, mai exact la faptul că ele au fost stopate iar drumul acum este un adevărat dezastru.

Nu este singura stradă „abandonată” , pe mai multe artere de circulație au debutat lucrări de modernizare dar ele au fost oprite în bună parte și din cauza vremii. La fel este și pe AI. Cuza, Văii și multe altele.

Strada Castanilor este un dezastru, nu se lucrează mai deloc, pe acolo trec toate mașinile catre Cluj, vizitatorii salinei, dar nimeni nu face nimic. Puteati sa terminati partea de la Barbu Lautaru catre spital si sa directionati traficul catre Cluj pe varianta Castanilor, Barbu Lautaru. Constructorul avea atunci posibilitatea sa isi faca rapid lucrările de la Teatrul A. Manea si pana la sensul giratoriu. Mai încă o întrebare : nu aveți constructori care au auzit ca există echipamente de compactare? Placi, maiuri, cilindri cu telecomandă? Toate șanțurile sunt astupate si lăsate in paragină, iar pământul de umplutură se trasează in mod natural. Dupa ce turnați asfaltul, acolo se va lăsa drumul, adică bani aruncați pe o lucrare de mântuială. Asa a facut DP Turda si pe curbele de pe strada Castanilor pe urcarea spre Bai/Salina. Verificați va rog cum arată asfaltul turnat de circa 3 luni, jalnic. De ce? Pentru ca nu s-a compactat. Au trecut cu cilindrul doar peste asfalt, insuficient fiindcă baza nu era compactă” transmite cititorul nostru.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

Foto din Arhivă.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: