fbpx
Scrie un comentariu

strada Salciei 1

Strada Salciei din Turda a intrat în lucrări de reabilitare iar locuitorii se plâng că din cauza ploilor abundente nu mai pot circula decât cu cizme de cauciuc.

După ploile din zilele care au trecut, mai ales cele care au fost în noaptea aceasta, avem nevoie de cizme de gumă să traversăm cele mai multe porțiuni de pe strada Salciei” transmite o cititoare.

Reamintim că administrația locală a demarat lucrări de modernizare pe strada Salciei din cartierul Poiana.

Se realizează săpătura pentru fundația drumului, iar ulterior vor fi construite trotuare, va fi asfaltată partea carosabilă, vor fi amenajate accesele la locuințe și spațiile verzi. Doar că acum aceste lucrări sunt îngreunate din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator