fbpx
Scrie un comentariu

copaci constructorilor

O cititoare, care locuiește pe strada Constructorilor, ne-a trimis câteva poze cu mai mulți copaci rupți de furtuna de săptămâna trecută.

„Oare mai lucrează cineva în Turda la ridicat copacii? Dacă suni la Domeniul Public îți spun că nu ei se ocupă, ci Prival. Dacă suni la Prival, îți dau un alt număr de la omul cu mașina care organizează transportul. Și uite așa stăm cu lemnele în parcare și pe spațiul verde. Unde este acum Politia Locală? Dacă era parcata o mașină cu siguranță te amenda.” ne-a transmis cititoarea noastră.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator