fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

creanga ct parc

Un locuitor din Câmpia Turzii atrage atenția asupra faptului că în Parcul Central (Berc) există o creangă destul de groasă, care e ruptă și riscă să cadă peste cei care stau pe o băncuță de relaxare de pe una dintre alei.

”Pentru relaxare, municipiul  Câmpia Turzii oferă cetățenilor săi Parcul Central (Berc), acolo unde poți să te plimbi sau să stai pe băncile din parc. Dar stimați domni din administrația locală, aveți grijă și la siguranța cetățeanului care se plimbă sau se odihnește pe băncile puse la dispoziție. Am fost într-o plimbare și ce să vezi... Pe una dintre aleile dinspre sediul Poliției Naționale, o creangă dintr-un copac mare, care cred că a fost ruptă în urma timpului nefavorabil, atârnă și stă să cadă exact deasupra unei banci. Grijă mare când treceți pe acolo să nu aveți parte de surprize, sau poate cine ar trebui să se ocupe de problema respectivă, așteaptă să se întâmple vreo nenorocire. 

Tot în acea zonă este plin pe spațiu verde, de crengi mari rupte, care au fost abandonate... Mai curățați zona domnilor...

Păcat ca avem un parc frumos în unele zone, dar și deplorabil în altele”, ne-a transmis un cititor din Câmpia Turzii. 

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator