fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

pizza

De curând s-au deschis terasele și cafenelele mai peste tot, dacă vrei să servești o pizza la terasă însă, trebuie să vii cu tacâmurile de acasă!

 Întâmplarea a fost semnalată de un cititor al TurdaNews care nu înțelege de ce nu se oferă și tacâmuri la pizza, atunci când se aduce comanda replica a fost că „e mai sigur așa având în vedere pandemia”.

Chiar nu pricep, adică ce farfuria nu poate fi contaminată doar tacâmurile? Bine oricum pizza se servește mai mult cu mâna, dar mi-au spus că tacâmurile nu sunt recomandate în această perioadă, dar dacă țin neapărat, pot să-mi aducă.....la fel cu sucul sau berea, se beau direct din sticlă, nu se aduc și pahare” spune nedumerit acesta.

Administratorii de terase sau cafenele au în această perioadă o serie de norme ce trebuie respectate, inclusiv cele de distanțare socială, după fiecare client se igienizează mesele și scaunele, chelnerii poartă mască și mănuși etc.În privința bacșișului însă nu există nicio restricție :)

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator