fbpx

BANNER vezeteu

1 Comentariu

edu elite 10iulie

strada cucului

O cititoare care locuiește în zona Turda Nouă spune că străzile Cucului și Spiru Haret au fost lăsate de izbeliște, după ce în urmă cu 3 luni s-a început lucrul în zonă.

”Buna ziua, va trimit niste poze sa vedeti cum arata strazile Cucului si Spiru Haret. De aproape 3 luni au inceput sa lucreze si asa arata acum. Nu se poate asa ceva!!! De cateva zile nu mai lucreaza nimeni deloc.

Nu are rost sa va mai spun cum e strada in partea cealalta a strazii, acolo e mai groaznic nici cu cizme de guma nu se poate umbla.”, a spus cititoarea TurdaNews.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu Florea
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Eugen Pop
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate