fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

lacat catei

 

Proprietarii de animale salută decizia de a se construi două țarcuri unde animalele pot alerga libere, însă sunt extrem de nemulțumiți de faptul că deși lucrările s-au încheiat, țarcurile sunt închise cu lacăte.

 

„Toți proprietarii de animale de companie (câini) s-au bucurat când conducerea orașului s-a gândit să le ofere două țarcuri în Parcul Central, unde animalele pot fi lăsate să alerge fără a deranja pe nimeni din parc.

Bineînțeles, ca la noi la nimeni. Lucrările fiind încheiate, pe porțile țarcurilor au fost puse lacăte. Probabil, cineva vrea să facă o deschidere fastuoasă, cu surle și trâmbițe, eventual o filmare cu domnul primar.

Urât din partea dvs, domnilor de la Primărie, deschide-ți lacătele, să fie bine și pentru noi amărâții de la blocuri.”, ne-a transmis un proprietar de câine, cititor al TurdaNews.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu Florea
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Eugen Pop
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate