fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

căpușe 1

Zona Turda Nouă este năpădită de căpușe și musculițe, acuză locuitorii care cer intervenția autorităților.

Spațiile verzi sunt pline de căpușe cu toate că iarba este cosită periodic, iar localnicii de la case se plâng că nu pot lăsa un geam deschis pentru că e plin de musculițe care intră peste tot.

În consecință se solicită o acțiune de dezinsecție fermă în cartierul respectiv.

Am ieșit la plimbare cu cățelul și nu prin parc, tocmai ca să evităm o posibilă mușcătură de căpușe, ci prin zona spațiilor verzi de la A.I. Cuza și Basarabiei, e plin de căpușe, i s-a fixat una exact în lăbuță, a trebuit să apelez la veterinar să o scoată” spune o localnică.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu Florea
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Eugen Pop
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate