fbpx

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

2 Comentarii

edu elite 10iulie

parc desene

O mămică adresează o întrebare administrației locale turdene, dorind să știe când se deschid și locurile de joacă pentru copii. Cei mici se pot plimba prin parc dar au nevoie și de acces la aparatele de joacă.

„Buna ziua! De astăzi trebuia sa fie voie și la locurile de joacă pt copii, nu? A rămas la latitudinea primarului, cel puțin noi asa am înțeles. În plus dacă la locurile de joacă din parcuri nu-i voie, pe unde să-i plimbăm? Apa de la fântâna din centru s-a oprit dupa 2 zile,era singurul loc unde se mai bucurau copii. ...?!” spune tudeanca 

Potrivit noilor reglementări prevăzute în „măsurile de relaxare”, redeschiderea parcurilor pentru public, cu excepţia locurilor de joacă pentru copii şi cu respectarea măsurilor generale de prevenire şi protecţie s-a făcut deja în urmă cu două săptămâni.

Părinții consideră aberantă măsura, dacă un copil poate fi plimbat prin parc, acesta nu poate fi stăpânit și nu i se poate îngrădi accesul la locul de joacă.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate