fbpx

BANNER vezeteu

2 Comentarii

edu elite 10iulie

taxi

Un cititor ne transmite faptul că unii taximetriști de la Cantatur nu respectă regulamentul și nu poartă măști de protecție atunci când transportă clienții.

„M-am urcat într-un taxi de la Cantatur în zona Chimie 3 cu direcția centru, eu aveam mască, șoferul nu. Era agățată de oglinda retrovizoare pe post de breloc, așa să vadă lumea să posedă mască, păi dacă nu o folosește ce rost are? Eu în calitate de client pot să respect niște reguli, dar ei nu? Cum vine asta?” se întreabă retoric turdeanul care a făcut sesizarea.

Nici vânzătorii din magazine nu se întrec cu purtatul măștilor, le este suficient geamul de plexiglas care-i desparte de cumpărători, masca e doar opțională, sunt de părere ei, deși prevederile stabilite de autorități spun cu totul altceva. Purtatul măștilor este OBLIGATORIU în spații închise!

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Dumitru Popa · 17:03 03.06.2020
  Lumea ar trebui sa ia in serios aceste lucruri pentru ca nu e de glumit cu pandemia asta. Foarte multi taximetristi si vanzatoare din magazine sunt internati deja in spitale cu simptomele cunoscute(durere-n cotul stang, mi-serupism acut) datorita faptului ca nu au purtat maști iar o parte sunt internati la ati in stare grava cu sanse mici de revenire.
  • Acest comentariu este nepublicat.
   Gelu · 19:40 04.06.2020
   Dumneata domle draga de unde sti ca is internati in stare grava cu sanse mici de revenire? Lucrezi in spital sau te ocupi cu raspandirea friciii in populatie. Cine tia spus dumitale ca masca de scapa de virus?
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu Florea
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Eugen Pop
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate