fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

WhatsApp Image 2020 05 30 at 13.24.05

Un cititor al TurdaNews a fotografiat două căprioare care erau în zona autostrăzii Turda-Aiud, în interiorul zonei protejate de gardurile de protecție. Fotografia a fost realizată în urmă cu puțin timp pe sensul dinspre Turda spre Aiud, în zona Bădeni.

Prezența animalelor sălbatice în zona autostrăzii este deosebit de periculoasă, mai ales în condițiile în care gardul de protecție le blochează ieșirea din zona autostrăzii, iar ele nu mai știu pe unde au intrat.

”Este fotografie făcută acum. Sunt două căprioare care sunt dincolo de gardul de protecție, în zona autostrăzii”, ne-a transmis cititorul.

WhatsApp Image 2020 05 30 at 13.23.56

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu Florea
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Eugen Pop
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate