fbpx

BANNER vezeteu

4 Comentarii

edu elite 10iulie

haita 1

Un locuitor al străzii Decebal din Turda Nouă face apel către autorități pentru a sesiza centrul de ecarisaj în vederea rezolvării unei situații care poate pune în pericol siguranța celor care traversează strada.

De câteva zile o haită de câini maidanezi au luat în stăpânire strada, iar cei care trec pe acolo se tem că aceștia ar putea deveni agresivi, mai ales că sunt în perioada de „călduri”, sunt copii mici care ies la joacă, adulții care merg la muncă sau bătrânii care fac câte o plimbare, toți reclamă numărul mare al patrupedelor care bântuie în zona cimitirului, dar și pe străzile adiacente.

Ne este teamă să ieșim pe stradă să nu fim mușcați, pot devein agresivi în orice moment, la fel cum s-a întâmplat și la Câmpia Turzii. Noaptea nu dormim de urletele lor. Să intervină cei de la ecarisaj și să-i adune până nu se întâmplă o tragedie! ” transmite reclamantul.

Între timp și un echipaj al poliției locale s-a deplasat în zona cu pricina pentru a sesiza reprezentanții centrului de ecarisaj.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  suflet de om · 15:26 30.05.2020
  daca aveai suflet de om adoptai unul
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Stefan · 16:40 30.05.2020
  Buna ziua, de o săptămână mi-am pierdut câinele în Turda si din filmarea care ii postata mi l-am recunoscut. Cine ma poate ajuta cu mai multe detalii unde ii pot gasii la ora aceasta? Va multumesc.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  carmen pop · 13:58 01.06.2020
  Căutați în zona străzii Decebal de lângă cimitir, scrie în articol unde sunt câinii și repede până nu vine ecarisajul că-l eutanasiază. Sau lângă parcul din Turda Nouă, e plin de ei...poate fi și acolo sau mai urcă pe cimitir, în haită. Adevărul e că unul sau doi au și zgardă, semn că au fugit de acasă!
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Chris · 23:31 01.06.2020
  Cine are drept de viață și de moarte asupra unui suflet?Cum să eutanasieze câini sănătoși?Asta e crimă 😠 V-ați uitat vreodată în ochii unui câine? Atâta tristețe se citește în ochii lui😢 Aceștia sunt câini abandonați din sate, aduși noaptea cu microbuzul...A înnebunit lumea,e plină de cruzime....Ce rușine...E plină lumea de rebuturi sociale 🤮
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu Florea
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Eugen Pop
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate