fbpx

 
 
3 Comentarii

depasire cretin

Un cititor ne-a trimis o înregistrare video, realizată în cursul acestei dimineți în trafic, pe drumul Turda - Câmpia Turzii, în care un șofer face o depășire riscantă, în curbă și a ratat de puțin o tamponare frontală cu un autoturism care venea pe celălalt sens, circulând regulamentar.

”Azi dimineață. La intrare în Câmpia Turzii, dinspre Turda. O depășire periculoasă”, ne-a transmis șoferul care ne-a dat înregistrarea.

Din nefericire, acesta nu este un incident singular! Recent, la Câmpia Turzii, pe strada Laminoriștilor, s-a produs un accident după o depășire de acest gen, autoturismul care a făcut depășirea în curbă fără vizibilitate, izbindu-se frontal de un alt autoturism, care circula regulamentar.

Citește și:

Accident rutier pe strada Laminoriștilor din Câmpia Turzii (UPDATE)

Vezi mai jos momentul depășirii, așa cum a fost surprins de camera de bord:

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Scula · 08:30 26.05.2020
  Orice ar fi facut acel sofer nu poti sa-l etichetezi "cretin". Mai repede tu ca jurnalist esti "cretin" daca folosesti asfel de termeni.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Altceva · 10:20 26.05.2020
  Eticheta nu este exagerată, este păcat ca trebuie folosita in spațiul virtual, deoarece există astfel de specimene in trafic. Sunt tot felul de indivizi care cred ca tinicheaua ce-i "îmbracă" le da puteri magice si devin super-eroi ca cei din Fast & Furios. De fapt, nu fac decât sa arate lacunele din educație.
  PS Daca erai tu in mașina care venea din față...
 • Acest comentariu este nepublicat.
  manuel · 22:41 26.05.2020
  scula, daca intra in tine,nu mai comentai cretinisme!!!!
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate