fbpx

Icon Scrie un comentariu

spitalturda situatie

O angajată a Spitalului Turda spune că angajații sunt nemulțumiți, pentru că spitalul nu s-a declarat ”spital COVID”, iar din acest motiv nu se vor primi stimulentele financiare pentru personalul medical, deși mulți știu că au primit ”o căruță de bani”. Ba mai mult, spune că angajații sunt hotărâți să nu mai lucreze în cazul în care va apare un nou val COVID, având în vedere sacrificiile care le-au făcut, care în cele din urmă au fost nerăsplătite.

”Populația din Turda știe că noi cadrele medicale din acest spital am primit o căruță de bani pe perioada pandemie ceea ce este total greșit. Conducerea spitalului a declarat spitalul non covid, deși aici s-au confirmat mai multe cazuri, au fost și decese. Chiar și colegele noastre din alte secții care nu au avut tangență cu acești bolnavi ne evita și ne invidiază pentru căruța de bani pe care nu i-am primit. Mai dorim să se știe că la un nou val noi nu vom mai munci. Ne-am izolat de familie, de prieteni că să-i protejăm, am muncit în costumele alea de cosmonaut pentru un salariu egal cu al coletelor noastre care au au dat pe la spital o zi pe săptămână, deși pontajul era făcut normal, trei ture de 8 ore. Așa ceva este inacceptabil. Dacă tot ne sacrificăm și nu recunoaște nimenea, măcar să se știe adevărul.

Dializa care nu a avut nici în clin nici în mânecă cu covidu s-a declarat și primește banii. Ministrul sănătății a declarat că toată lumea care a intrat în contact cu covid primește acești bani cu condiția să se declare și să stabilească persoanele beneficiare. Minciunile care ni se pun sub nas sunt de notorietate. Ni s-a spus că de bani s-au cumpărat echipamente, ceea ce este fals. Echipamentele au fost sponsorizări, multe dintre noi am fost implicate în strângerea acestor sponsorizări. În concluzie, spitalul trebuia să se declare, nu DSP. Noi știm lista cu cei confirmați la Turda, că doar prin mâna noastră au trecut. De ce credeți că am stat în autoizolar și contagioasele și CPU?”, a precizat o angajată a Spitalului, care a dorit să-și păstreze anonimatul.

UPDATE, 22 mai ora 12.45:

Directorul Spitalului Turda, Ovidiu Stănilă, a declarat că s-a depus documentația necesară la CNSAS, pentru obținerea stimulentelor financiare pentru personalul care a fost ”în linia întâi”. Deocamdată, încă nu s-a primit răspuns.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator