fbpx
2 Comentarii

plata online final

Un cititor reclamă faptul că facturile companiei de salubritate Prival Ecologic SA, care operează la Turda, nu au opțiunea de plată online. Plata se poate face la singura casierie, care este situată în centrul municipiului, pe strada Libertății, iar acest lucru crează un disconfort pentru unii clienți.

„Dacă se poate interveniți la serviciul de Salubritate al municipiului nostru deoarce cred că numai ei nu au opțiuni pentru plata online a facturilor. Au doar o caserie în tot municipiul, unde trebuie să stai cu orele la coadă, din cauza incompetenței lor. Eu personal am o restanță în jur de200 lei dar am hotărât să nu plătesc până nu-și rezolvă această problemă”, ne-a transmis cititorul.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

 

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator