fbpx

Icon 3 Comentarii

turda campeni 1

Reclamațiile despre drumul național Turda-Câmpeni curg zilnic, însă autoritățile sunt în „stare vegetativă”, nimeni nu se apucă să-l reabiliteze deși zona turistică e superbă și intens circulată.

Nu doar turiștii tranzitează acel sector de drum cu probleme ci și persoanele care fac naveta între Turda și Alba, o persoană dintre cei care trec zilnic pe acolo a ajuns la limita răbdării  și s-a hotărât să tragă un semnal de alarmă, poate cei în drept își vor îndrepta atenția și spre acest ovbiectiv.

Drumul național 75 dintre Turda și Câmpeni arată exact ca acum 20 de ani!

Am postat și mai postez de 100 de ori! Drumul în cauză este cunoscutul DN 75 dintre Turda și Câmpeni. Cui să mă mai adresez? Mi-am pierdut răbdarea.

Fac naveta zilnic pe acest drum eu și încă 5 mașini de la firmă. Plătim ca proștii rovignete și drumul arată exact ca acum 20 de ani.

Am sunat lunar la drumurile naționale și am primit același răspuns: nu se știe.

Cum este posibil ca cei care se ocupă de drumurile naționale din Județul Cluj să nu știe ce se întâmplă cu drumul DN75 dintre Turda și Câmpeni?” se întreabă retoric cel care a făcut sesizarea.

 Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  George · 11:25 12.05.2020
  De cate ori trec de Moldovenesti si o iau pe Aries in sus pe drumul cu pricina mi-e rusine ca sunt roman !
 • Acest comentariu este nepublicat.
  abc · 11:34 12.05.2020
  Probabil cei pe care-i votam din Cluj si Alba in parlament sunt de turma(fara coloana vertebrala),nu indraznesc sa se impuna cu nimic in partidele lor.Capul plecat sabia nu-l taie.Ce sa zica,salar bun,pensie buna,alte avantaje care nu sunt la vedere,de ce sa tulbure apele?Sa deranjezi la Bucuresti?Drum national asfaltat?Haida de...
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Sebi · 21:29 12.05.2020
  Oameni buni sunteți naivi ?pai daca nu trec parlamentari cum sa asfalteze?daca toată vara curata drumul de iarba cu coasa in 5 da ați auzit bine cu coasa cei de la drumuri de râsul curcilor da salarii au, de barosani nicidecum de asfalt.
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator