fbpx

Icon 2 Comentarii

stirea legume piata

Tratament preferențial la unul din magazinele care se ocupă de comerțul cu legume și fructe in Piața Mureșului din Câmpia Turzii, ne-a transmis un locuitor al municipiului.

”Azi dimineață in jurul orelor 11,30, am fost în piața agroalimentară respectivă și am intrat în unul din cele două astfel de magazine, care sunt lipite între ele, de unde am cumpărat roșii și o legătură de ceapă, dar și cu intenția de a mai lua castraveți cornișon, dar nu erau.

Am ieșit și am văzut că afară la celalalt magazin erau, expuși afară lângă ușă, cam un sfert de sac cu astfel de castraveți cu prețul pus pe ei, iar eu m-am îndreptat cu intenția sa cumpăr, dar spre mirarea mea, nu am fost lăsat să îi iau de patronul aprozarului, probabil acesta fiind nemulțumit de faptul că am cumparat celelalte produse din magazinul alăturat.

În momentul în care l-am întrebat pe acesta de ce nu pot să iau, el mi-a replicat că sunt doar pentru clienții lui și pentru nu știu ce comandă. 

Acum eu mă întreb: cum este posibil să se întâmple asemenea lucruri, în 2020!!!

L-am înștiințat pe respectivul patron că o să sun la Protecția Consumatorului, unde o să relatez cele întâmplate, lucru pe care l-am făcut, dar nimeni nu a răspuns la telefon, probabil nu era nimeni acolo.

După toate acestea am plecat acasă, dar după circa 10 minute m-am reîntors la același aprozar cu intenția să cumpăr mere, l-am întrebat politicos pe patron dacă pot să iau, iar acesta a zis că pot cumpăra. În momentul în care a pus punga cu mere să fie cântărită, acesta a spus că nu trebuia să îl ameninț cu telefonul respectiv dat. Eu am răspuns politicos că nu l-am amenințat și că oricum voi suna pentru modul în care am fost tratat, moment în care acesta mi-a luat merele și a refuzat să mă mai servească din nou.

Între timp, am ieșit și am sunat la 112, dar răspunsul primit de acolo a fost că nu este de competența lor și că trebuie sa mă adresez Protecției Consumatorului în astfel de cazuri. 

Până sa termin de vorbit la telefon, patronul aprozarului a plecat de acolo, iar eu am întrebat din nou vânzatoarea dacă pot cumpăra mere, am primit acceptul acesteia dar ce să vezi, iarăși nu am mai fost servit.

Respectiva vânzatoare a început să îmi reproșeze că nu am procedat corect, iar în momentul în care am replicat că eu nu o să îmi schimb decizia și că nu înțeleg acest tratament ”preferențial”, a refuzat să mă servească, cu toate ca punga cu mere era pe cântar.

Din toată discuția avută cu respectiva vânzatoare, am înțeles că toate lucrurile se întâmplă datorită concurenței cu celălalt magazin, dar pe mine nu mă interesează astfel de probleme. La începutul săptămânii viitoare oricum voi depune o plângere la cei care se ocupă de astfel de cazuri”, ne-a scris respectivul cetățean. 

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Persoane în conversație:
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Tony · 22:41 09.05.2020
    Nu i trebuie bani ,daca s ar coaliza lumea si n ar mai intra o saptamana la el in magazin si ar schimba atitudinea,cumperi de unde vrei cat vrei si ce vrei.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Ioan mihai · 19:48 10.05.2020
    De ce nu s-ar aplica si principiul: vinzi cui vrei, cat vrei si ce vrei, daca tot nu-i trebuie bani?
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator