fbpx

turdanews vot

Scrie un comentariu

depozit aries

O cititoare a publicației noastre adresează o întrebare administrației locale privind depozitul de balast de pe malul Arieșului din zona străzii Constructorilor.

Turdeanca întreabă dacă se construiește ceva în zonă, dacă nu, cum se justifică acel „depozit” de balast, pietriș, pământ adus în zonă cu autobasculantele:?

Administrația locală are în plan o refacere a malului Arieșului pe acel tronson, având în vedere că strada Constructorilor a fost modernizată, femeia se întreabă dacă există vreun proiect care să aibă legătură cu aspectul sesizat.

Buna ziua. As vrea sa stiu ce se intampla pe malul Arieșului? Vor fi demarate lucrări? Sau doar se depozitează..? ” întreabă aceasta. Așteptăm răspunsul administrației locale în legătură cu subiectul sesizat.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate