fbpx

Icon 4 Comentarii

bloc ceramica 1

O turdeancă cu domiciliul situat pe strada Tineretului, reclamă gălăgia infernală din zona blocului, lipsa măsurilor de distanțare socială și nerespectarea ordonanțelor militare.

Copiii, pe lângă că nu au ce căuta afară fac o gălăgie infernală, deranjează pe toată lumea, muzica dată la maxim, zilnic trec echipaje de poliție pe acolo, dar degeaba, la plecarea forțelor de ordine reîncepe circul.

 

În blocul social sunt persoane bolnave, unele cu handicap, care au nevoie de liniște. Trebuie avertizați și părinții copiilor că sunt pasibili de amendă, poate reușiți să instalați în permanență un echipaj acolo la fel ca pe strada Margaretelor, așa nu se mai poate......

 

Să se aplice legea pentru toată lumea, indiferent de vârstă prevederile ordonanțelor militare! Mulțumim!

 

PS.  Realizați ce se întâmplă dacă câțiva romi din comunitate se îmbolnăvesc de coronavirus?! Jumate din Turda va fi infectată!” susține femeia .

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Manu · 23:30 01.05.2020
  Acea sau acela care a filmat iasă și el sau ea afara zilnic și copilu ei face gălăgie și ea face poze ca să ce sa se afirme sau sa devina vedeta sa i fie rușine și an primu și an primu rand as copiii nu ii putem tine legați
  • Acest comentariu este nepublicat.
   Alin · 07:12 02.05.2020
   Judecând după vocabularul tău, sigur faci parte dintre "petrecăreții" din imagine, sau măcar din aceeași etnie. Nu îți pasa de consecințe, sa fie doar cântec, joc și voie buna. Cei care "as copiii" ( bănuiesc ca ai vrut sa spui "îs copiii" deși dacă aveai treaba cu școala ai fi scris "sunt copii") și nu ii puteți tine legați în casă pot fi mâine legati la perfuzii la spital. Dar ce contează? Micii, muzica și berea la PET sa nu lipsească, copii se mai pot face.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  carcalechi · 14:00 02.05.2020
  Nu pot sta toată ziua 10-15 persoane într-un apartament de 20 de mp.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Vasi · 17:14 02.05.2020
  O problema este data de volumul la care se asculta muzica,probabil din aceasta cauza ei nu respecta carantina si ies la aer.Prea multi decibeli intr-o camera atat de mica...
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator