fbpx

Icon Scrie un comentariu

sens ct

Un cititor din Câmpia Turzii ne-a semnalat faptul că sensul giratoriu de la intersecția străzilor Laminoriștilor și George Coșbuc (drumul spre Viișoara) ar fi amplasat cam... aiurea.

”Spuneti-mi si mie ce sens giratoriu mai ii si asta?! Puneti in ce hal ii sensul ala pentru a se lua masuri sa-l aranjeze cat de cat. Asta ii nemultumirea: sensul ala ii mai mult pe partea de catre Viisoara. Sa-l puna pe mijlocul drumului, aranjat. Trebuie pus pe langa canal, aproape”, ne-a transmis Alexandru Moldovan.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator