fbpx

Icon Scrie un comentariu

alo salubritate ct

Situație dezolantă în Câmpia Turzii, în ceea ce privește activitatea de ridicare a deșeurilor menajere din zona cartierului Blocuri.

Un cititor ne-a sesizat că pe strada Constructorilor din cartier, tomberoanele sunt pline de gunoaie, iar cei de la Compania de Salubritate... sunt ”dați dispăruți”!

”Așa ceva nu se poate, la blocuri stau pubelele pline cu vârf nu poți trece la magazin de așa miros”, ne-a spus cititorul.

Nu este prima dată când reprezentanții companiei de salubritate sunt acuzați că nu-și fac treaba cum trebuie.

UPDATE:

Citește și:

Replică Primăria Câmpia Turzii: În această perioadă, atât datorită izolării cetățenilor, cât și a pregătirilor dedicate Sărbătorilor Pascale, volumul de deșeuri menajere S-A DUBLAT

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator