fbpx

Icon Scrie un comentariu

ct centru

”Ca-n vremurile bune”, stau oamenii în centrul Câmpiei Turzii, ne transmite un cititor.

”Fiti atenti si la Câmpia Turzii ce ii prin oras. Is numai in 2 locuri, Orange si BT. Ca in zilele bune. Is curios, Poliția daca vede ca stau asa unul lângă altul nu poate totusi sa ii fac să se distanteze. Sau numai cand dau amenzi?!”, ne-a transmis cititorul nostru.

Autoritățile locale au transmis că ieșitul din locuință nu se poate efectua decât pentru cazuri bine motivate (urgențe), iar în situația în care nu se respectă interdicțiile și obligațiile impuse prin ordonanțe militare, amenzile sunt între 2.000 și 10.000 de lei.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator