fbpx

Icon Scrie un comentariu

deschidere penny

Un cititor TurdaNews ne-a transmis o sesizare referitoare la Penny Market din Turda Nouă.

Acesta este revoltat de faptul că societatea nu are montat un dispenser cu dezinfectant pentru clienți, tot ce poate fi folosit este un dezinfectant pentru mâini dintr-o sticlă cu pompiță, pe care fiecare dintre noi îl avem acasă, doar că pretențiile clienților de la conducerea supermarket-ului sunt mult mai mari.

Doar un amărât de dezinfectant cu pompiță poate fi pus la dispoziția clienților? Din toate încasările enorme din această perioadă Penny Market nu poate monta un dispenser să-l folosim la intrarea sau ieșirea din magazin, într-un loc vizibil nu „pitit” după agentul de pază? Dacă nu întrebam de unde pot clienții să se dezinfecteze pe mâini după cumpărături, habar nu aveam de situație”...spune acesta.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator