fbpx

Untitled design High Quality 13

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

2 Comentarii

bordura ionmoldovan

O cititoare ne-a sesizat faptul că lucrările de pe strada Ion Moldovan au generat o situație neplacută pentru locuitori: trotuarul va fi prea înalt, în raport cu gardurile construite.

”Vreau sa va aduc la cunoștință situația de pe str. Ion Moldovan, strada care este in reabilitare in momentul acesta. Strada si trotuarul va fi cu aproximativ 24 de cm mai sus ca înainte. Noi, proprietarii de aici ne trezim acum ca gardurile și porțile sunt joase si nu vor mai oferi protecția si intimitatea de pana acum. O sa avem ”garduturi” ca la grădinițele de flori si vom fi văzuți de cei care trec pe strada. E inadmisibil asa ceva. Chiar nu gândesc oamenii care fac asemenea proiecte?

Avand in vedere pandemia, am scris pe pagina oficiala a domnului primar (pe messenger) dar nu am primit nici un răspuns si probabil nici nu o sa primesc.

La e-mailuri Primaria nu răspunde, stiu asta din experienta anterioara. 

Va rog pe dvs sa mediatizati rapid situația, pentru ca acum se lucrează la borduri si lucrarea avansează și in curând ne vor spune că nu mai au ce sa faca.”, ne-a relatat cititoarea noastră.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Adi · 14:51 31.03.2020
    Stimata doamna, de la domnul primar nu o sa primiti nici un raspuns doar daca e ceva rost de publicitate. Cu prostimea nu comunica dumnealui ca nu are timp nici in vreme de pandemie si nici in mod normal.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Meret Cornet · 15:45 31.03.2020
    angajatii primariei in marea lor majoritate stiu sa joace solitare pe calculator....emailul pentru ei e o nebuloasa! Fiind analfabeti functionali si intelectuali nu poti avea mari asteptari de la ei!
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate