fbpx

Icon 5 Comentarii

turda oameni

Un alt cititor ne sesizează că măsurile de carantinare, care interzis ieșitul din locuință, decât în anumite cazuri speciale (iar atunci trebuie să deții asupra ta o declarație pe proprie răspundere sau o adeverință de la serviciu), sunt total nerespectate de anumiți cetățeni!

”Poliția locală dă amenzi în față la Kaufland, care merg să-și ia de mâncare, pensionarilor care nu au acces la o imprimata pentru a-și face o adeverință și pe stradă e plin de oameni. Urât din partea lor.”, ne-a sesizat un cititor.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  tibi · 20:49 27.03.2020
  tiganii sunt imuni la coronavirus
 • Acest comentariu este nepublicat.
  pintilie alexandru · 11:56 28.03.2020
  Întodeauna politia a facut o discriminare pozitiva fata de cei în cauza.Amenzi degeaba le dai ca nu le platesc asa ca îi lasa în pace în schimb cei care le pot plati sânt arsi
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Dan · 14:09 28.03.2020
  Tiganul trebuie arestat,nu amendat,iar apoi dus la munca silnica in folosul comunitatii,adica sa curete si sa reparr ceea ce tot el a murdarit si stricat in oras.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Ani · 15:10 28.03.2020
  "pensionarilor care nu au acces la o imprimata pentru a-și face o adeverință" - STATI PUTIN- nici un pensionar nu mai știe scrie?- declarațiile se pot face si de mână!!!!
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator