fbpx

turdanews vot

3 Comentarii

carantina poiana

Deși țara se află în stare de urgență, iar de câteva zile s-a introdus carantinarea totală, fără deplasări sau ieșiri aiurea din casă, în zona cartierului Poiana, în apropiere de (dar și pe) strada Margaretelor, nu se respectă nimic!

”În Poiana de luni nu am văzut o mașină de poliție măcar și se vede de ce. Pentru ei nu se aplică legea? Ieri la ora 16 când mergeam acasă...”, ne-a transmis un cititor.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Tony · 20:35 27.03.2020
  Chiar ieri dupamasa in jur de ora 17 era un echipaj de politie exact in acea zona.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Radu Cristian · 21:39 27.03.2020
  TARA CU POLITISTI DE CARTON SI LEGI DE SATRA,TARA DELASARI A FRICI A LASITATI ,PAPAGALILOR,TARA UNDE TE SIMTI CA IN PUSCARIE(CHIAR DACA NU ESTI) TARA UNDE BUCURIA SI FERICIREA NU EXISTA,TARA UNDE TI SE RIDE IN FATA SI ESTI NEDREPTATIT CHIAR DE AUTORITATILE STATULUI,TARA UNDE ACESTE AUTORITATI SE TEM DE GASTI DE ROMI ,IAR TU CA CETATEAN NU AI DREPTURI ?! POATE DUMNEZEU A TRIMIS ACEASTA URGIE ???!!! TIMPUL O VA DEMONSTRA....
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Adi · 22:50 27.03.2020
  Radule, nu cumva ai venit din Italia și acum ești la autoizolare? Ai venit cumva sa te folosești de banii contribuiți de mine la sistemul de sănătate?
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate