fbpx

Icon 5 Comentarii

coronavirus turda

O persoană din Mihai Viteazu ne-a reclamat faptul că autoritățile care ar trebui să se ocupe de respectarea ordonanței militare, nu își fac bine treaba.

„As avea si eu o reclamație care vizează în principal politia locala dar si celelalte instituții care in aceste zile ar trebui să își facă datoria instituită fiind starea de urgență.

Astăzi, pe la ora 10:30-11, am avut o urgenta si a trebuit să mă duc de la Mihai Viteazu pana la Spitalul din Turda. Fiindcă ma asteptam sa întâlnesc cel puțin  un echipaj de poliție mi-am făcut o declarație si am pornit. Din Mihai Viteazu pana la spital am văzut o singura masina de poliție locala care avea alte treburi, nu sa verifice persoanele de pe strada( desi erau multe) Rațiu.

După ce am plecat de la spital intenționat m-am dus pe zona centrală sa vad cum stam cu respectarea ordonanței militare. Ajuns în centru am constatat că foarte multa lume nu a "auzit" de această ordonanță fapt pentru care erau pe drum atat tineri cat si oameni mai in varsta. Pe toată zona centrală am văzut o singură masina de jandarmi, domnii jandarmi stând bine mersi in masina la căldură.

Am sunat la primărie, am fost redirectionat către primar, acesta nu a răspuns asa ca am sunat la poliția locală. Mi-a răspuns un domn care după ce mi-a spus că domnii polițiști au si alta treaba ma intrebat ironic cate masini sa trimita in strada? L-am întrebat cate are si mi-a spus iarasi: cate sa trimit? 100, 200? Văzând ironia i-am spus că poate trimite 200 daca sunt ,important e ca oamenii sa stea in casa. Iar domnul mi-a răspuns atunci că  trimite 500 după care mi-a spus că nu e treaba mea sa ii trag la răspundere si ca au superiori. Cu aceste cuvinte mi-a inchis in nas.

Sincer nu mi se pare normala atitudinea autorităților publice in aceasta perioada. Toată zona centrală era plină de oameni, atat tineri cat si vârstnici. Nu am o problemă cu asta. Pe mine ma deranjează ca autoritatile publice nu sunt acolo unde ar trebui să fie iar cand ii întrebi unde sunt iti raspund ca ¬nu e treaba ta¬.”

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Vizitator · 18:06 26.03.2020
  Eu merg la serviciu zilnic, deoarce nu exista posibilitatea muncii de acasa. Lucrez intr-o institutie cu domeniu financiar, unde toata ziua intra clienti, inclusiv persoane varstnice. Nimeni nu recunoaste cand ii intrebam daca au fost sau nu luna aceasta plecati in strainatate sau ca ar fi intrat in contact cu vreo persoana cunoscuta revenita recent in tara. Daca tot exista aceasta ordonanta, iesiti pe strada dragi angajati ai institutiilor de paza si protectie si faceti ce spune starea de urgenta ca trebuie sa faceti!
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Ana · 18:07 26.03.2020
  Exact asa este si la materna ! Oameni inconștienti peste tot. Nimeni nu respectă nimic!
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Vizatator · 18:09 26.03.2020
  La sediile bancilor din Turda sunt cozi interminabile. Oare ce urgenta majora are toata lumea in aceste momente?
 • Acest comentariu este nepublicat.
  CoVid-19 · 21:57 26.03.2020
  Prin natura slujbei si eu trebuie sa ies din casa si sa acopar cu masina o zona destul de mare...miercuri prin satele pana in Frata lumea nu avea nici o problema, tinerii jucau tenis pe mijlocul drumului , lumea cata frunza cata iarba. In Frata doi politisti locali se intretineau cu oamenii de pe drum zambitori nevoie mare nici pomeneala sa-i dojeneasca sau sa-i trimita catre casele lor. Zona centrala din Frata era un furnicar... ce treaba au ei cu virusul...n-ajunge la noi
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Alex · 08:39 27.03.2020
  Cei cu pensie,, nesimtita"si serviciu la stat, in semn de solidaritate cu poporul, ar trebui sa doneze salariul pe aceasta perioada sau sa stea acasa cu pensia lor. Cunosc asemenea persoane... .. Pensie babana plus salariu..... Rusine sa le fie!
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator