fbpx

Icon Scrie un comentariu

cartierul primaverii

Un locuitor de pe strada Ion Luca Caragiale din cartierul turdean Primăverii a trimis o înregistrare video, solicitând administrației locale să facă ceva pentru că cei câțiva copii din zonă, care frecventează școala, să poată circula cât de cât, fără a se murdări de noroaie.

”Așa arată strada! Copiii nu pot merge la școală, pentru că nu au pe unde. După ce ies din cartier, sunt murdari pe încălțăminte și așa trebuie să ajungă la școală. Îi rugăm pe cei care pot face ceva să analizeze această situație. Am înțeles că sunt lucrări, că sunt noroaie, dar chiar nu se poate face o soluție de moment, niște piatră sub formă de trotuar, ca să poată circula acești copii fără să se murdărească?”, ne-a transmis cititorul nostru.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator