fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

481 de copii cu gripa in judetul brasov nici o scoala nu este inchisa in prezent 1

Mama unei fetițe de la școala ”Ioan Opriș” din Turda atrage atenția că au apărut cazuri de gripă la copii, dar cu toate acestea dezinfectarea în școală se realizează doar vinerea, deși ar trebui să se facă în fiecare zi, consideră cititoarea noastră.

”Fiica mea e la scoala Ioan Opris in clasa a II-a. Au aparut in clasa la ea 2 cazuri de gripa. Un copil cu gripa A, un copil cu gripa B si altii cu simptome. In loc sa se dezinfecteze zilnic bancile, clantele , pervazele si tot ce ating copiii prin clasa, se dezinfecteaza doar vineri. Nimeni nu ia nicio masura. Directoarea a spus sa mai asteptam daca mai apare vreun caz confirmat, atunci se vor sista cursurile. Nu mi se pare normal felul in care se iau masurile. Ar trebui dezinfectate toate in fiecare zi, nu doar vineri.

Sunt cazuri de gripa confirmata din care unul din copii e internat la infectioase.

Iar noi ceilalti trebuie sa ne ducem copiii sanatosi la scoala, in conditiile in care doar vinerea se face dezinfectia..e clar ca urmeaza sa ii luam bolnavi pe toti.”, ne-a precizat cititoarea noastră.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator