fbpx

 
 
3 Comentarii

coronavirus 2

Un cititor TurdaNews solicită administrației locale din Câmpia Turzii să ia măsuri ferme de prevenire și răspândire a coronavirusului, cu toate că în județul Cluj nu s-a înregistrat nici măcar un caz.

Vedem cum de la zi la zi, numărul victimelor coronavirusului nu numai că e in creṣtere dar virusul deja a ajuns în Europa. În Romania există 17 români în carantină, 1000 de cazuri suspecte internate ṣi circa 1000 de persoane izolate la domiciliu. Toate orașele din Europa iau măsuri speciale, se organizează, informează populația.

La Bucuresti, Uniunea Salvati Romania a tras un puternic semnal de alarmă referitor la necesitatea de a pregăti Municipiul București pentru o eventuală epidemie cu coronavirus.

Vedem că la Câmpia Turzii, singura preocupare a primarului este proba de traseu pentru permisul auto. De parcă asta ar fi singura grijă a locuitorilor din municipiu…

Nu ne putem juca cu viețile oamenilor. Este o prioritate de grad zero să ne pregătim la Câmpia Turzii pentru o eventuală epidemie. Fără panică, fără gargară. Acțiuni clare si precise. In maximum 3 zile, Primăria Municipiului Câmpia Turzii ar trebui să vină cu un plan pentru gestionarea unei eventuale epidemii cu coronavirus la nivelul municipiului. Evident, o astfel de situație este gestionată cu implicarea autorităților naționale, însă la nivel municipal trebuie să existe soluții concrete pentru prevenție, triere, diagnostic, carantină și tratament. Iar mare parte din aceste soluții sunt în responsabilitatea Primăriei.

Într-un oraș unde primarul este preocupat doar de propria campanie electorala, apariția unui virus extrem de contagios ar putea fi devastatoare. Este obligația primarului să prezinte public măsurile și planul pe care îl are, astfel încât îngrijorările legitime ale locuitorilor să nu se transforme în panică în momentul posibil al confirmării primului caz de îmbolnăvire cu coronavirus.
USR Câmpia Turzii vine în ajutorul primarului depăṣit de situație cu o serie de propuneri derivate din setul de măsuri prezentate Primariei Capitalei de către reprezentanții USR.

Primarule, nu sta deoparte, pune osul la treabă că de-aia te plătim! Noi, plătitorii de taxe ṣi impozite din Câmpia Turzii!” solicită Flaviu.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Persoane în conversație:
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Dan Aelenei · 13:48 26.02.2020
  Draga, turdanews.net, te informez ca articolul a aparut mai intai pe pagina USR Campia Turzii
  • Acest comentariu este nepublicat.
   Gelu FLOREA · 15:09 26.02.2020
   Colegii mei l-au încadrat greșit. Era trimis de pe adresa personală a domnului Flaviu Bota, care este vicepreședinte USR Câmpia Turzii (colegii mei nu-l cunosc).
   Din acest motiv, colegii l-au băgat la această rubrică.
   Îmi cer eu scuze în numele lor.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Alina · 06:48 27.02.2020
  Aveti un pic de rabdare, conantionalii nostri se intorc acum din Italia si nu cred eu ca stau in carantina! Cati dintre romanii din zona Campia Turzii, Turda sau Viisoara au anuntat oficialitatile locale ca se intorc din zone cu coronavirus?! Sau au anuntat si oficialitatile noastre tac in cucuruz!
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate