fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

anunt laptepraf

Laptele praf care se acordă pentru copiii nou-născuți este comercializat pe internet, pe diverse grupuri, dar și în față la Materna, după cum ne-a sesizat o cititoare.

”Am găsit pe Olx Turda un anunț de vânzare a laptelui praf care se da gratis de către primărie, dar care scrie clar pe cutie ca nu se comercializează și nu e prima data când vad asa ceva postat de diferite persoane.. Nu mi se pare normal sa primești un lucru gratis pt copil și sa fie vândut. Sunt persoane care chiar au nevoie de acest lapte praf si de foarte multe ori nu îl primesc deoarece nu ajunge întotdeauna pt toți copilașii.. Dar dacă aceste persoane nu au nevoie de el pt copil, cel mai normal ar fi sa nu îl mai ceara.. Nu sa facă afaceri cu un produs care nu este destinat vânzării. Același lucru l-am văzut de nenumărate ori în zona Materna cu persoane de etnie rroma.. Care vindeau laptele praf primit gratis, în timp ce poate alte familii cu copii chiar au nevoie.. Oare chiar nimeni nu vede aceste lucruri? De ce nu se iau masuri? Va trimit și pozele cu anunțul și cu pozele unde scrie clar jos pe cutie ca produsul nu se comercializează”, ne-a transmis cititoarea care a văzut anunțul.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator