fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

gară Câmpia

Un navetist CFR ne-a sesizat faptul că în această dimineață, primul tren spre Cluj, de la ora 4.00, a avut o întârzxiere de câteva ore! Iar navetiștii au trebuit să zgribulească de frig, în așteptarea trenului!

”Accidentul feroviar de lângă Caracal are urme și în zona noastră! Navetiștii la primul tren spre Cluj din Grindeni, Călărași, Ploscos, Valea Florilor, Boju, Cojocna stau câte 2 ore in gari, la 4 dimineața, ca trenul personal 1835 ce vine din Oltenia s-a anulat, iar trenul în locul acestuia după transportarea călătorilor în zona accidentului, 12933, are intarziere de ore! Nu ii pasa nimănui din conducerea regionalelor Brasov si Cluj de bietii abonați ce zgriburesc pe peroane? Bătaie de joc fata de muncitori! Puteau să introducă un tren nou pt navetiști până se reia circulația lângă Caracal!”, ne-a transmis o persoană care face naveta cu acest tren.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

 

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator