fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

stirea caine

Un cititor ne-a semnalat faptul că în zona Micro 1, în apropiere de Calea Victoriei - zona Penny (intersecție Calea Victoriei cu Cânepiști), există un câine mort de mai multe zile!

De asemenea, nu departe de acel loc, pe aleea pietonală de lângă Calea Victoriei, există o pungă cu... o găină moartă!

Cititorul este specriat și îngrijorat pentru că nimeni nu a ridicat aceste cadavre de animale și se întreabă dacă nu cumva ar putea prezenta un pericol pentru trecători, mai ales că pe acolo circulă și copiii care merg și vin de la școală.

”De o luna e cainele asta, nimeni nu-l ia, merg copii la scola pe aici”, ne-a transmis cititorul, care mai spune că zona ar trebui salubrizată.

UPDATE:

După apariția articolului, azi în jurul orei 12.30-13.00 zona a fost salubrizată, ne-au comunicat oficiali de la Domeniul Public Turda.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator