fbpx

Icon Scrie un comentariu

cartier primaverii caragiale

Un domn din cartierul Primăverii ne-a sesizat faptul că pe strada Caragiale s-a blocat accesul într-o locuință, iar copiii din zonă nu pot merge la școală, pentru că este noroi.

”Oare pe muncitorii de pe Caragiale nu-i controlează nimeni?! Uitați cum se lucrează. I-o blocat accesul în curte la vecini. Nu ne putem trimite copiii la școală de noroi ce îi. Sunt lucrări de canalizare. Normal unde o gătat trebuia să pună piatra. Îs muncitori albanezi, nu te poți înțelege cu ei”, ne-a spus Alexandru M.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator