fbpx

Icon Scrie un comentariu

cartier primaverii caragiale

Un domn din cartierul Primăverii ne-a sesizat faptul că pe strada Caragiale s-a blocat accesul într-o locuință, iar copiii din zonă nu pot merge la școală, pentru că este noroi.

”Oare pe muncitorii de pe Caragiale nu-i controlează nimeni?! Uitați cum se lucrează. I-o blocat accesul în curte la vecini. Nu ne putem trimite copiii la școală de noroi ce îi. Sunt lucrări de canalizare. Normal unde o gătat trebuia să pună piatra. Îs muncitori albanezi, nu te poți înțelege cu ei”, ne-a spus Alexandru M.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator