fbpx

Icon 1 Comentariu

tomberoane panselutelor

Modul de amplasare a containerelor de gunoi din Micro 3 de pe strada Panseluțelor este motiv de nemulțumire pentru o cititoare TurdaNews.

Acesta a făcut o sesizare redacției noastre în care își exprimă părerea privind modul total necorespunzător de amplasare a recipientelor de colectare a gunoiului la care se ajunge cu greu, în jur nu sunt locuri amenajate, pentru a ajunge la ele trebuie să treci prin bălți și prin noroaie .

Buna ziua. Va atașez o poza cu locul "special" amenajat pentru depozitarea deșeurilor de pe strada Panseluțelor,chiar lângă Capela din Micro 3. Ne lăudăm cu modernizări aduse acestui oraș: autobuse electrice, pubele subterane, suplimentarea pubelelor in zona blocurilor etc. Este imposibil de aruncat deșeurile în aceste pubele, de fapt este imposibil de ajuns la ele. Să sperăm că situația se va remedia urgent” atrage atenția Antonia. 

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Dacian Rad · 17:25 01.02.2020
    N-am inteles care-i legatura intre autobuzele electrice, pubelele subterane amplasate in multe locuri, suplimentarea pubelelor inclusiv cu aducerea unora mai mari pentru anumite tipuri de gunoaie si... sesizarea asta!
    Pare asa o rafuiala personala... Ca nu mai e Stefanie primar, probabil... Ca pe vremea lui, toate erau facute OK si erau frumoase si actualul doar le strica! B0405

    Lasati politica, doamna, si daca aveti ceva de sesizat, faceti-o fara sa implicati politica! 12769
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator